12 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Όσον αφορά στη γήρανση της επιδερμίδας, ο ήλιος είναι χειρότερος από τον χρόνο, καθώς επιδρά αρνητικά στο δέρμα κάθε εποχή, κάθε ημέρα, κάθε στιγμή! Έχεις τουλάχιστον 12 λόγους να κάνεις την χρήση αντηλιακού καθημερινή σου συνήθεια:

 1. 75% της φθοράς από την ηλιακή ακτινοβολία προκαλείται κατά τη διάρκεια outdoor δραστηριοτήτων, όλες τις εποχές του χρόνου.
 2. H έκθεση στον ήλιο προκαλεί βλάβη σε όλα τα σημαντικά συστατικά στοιχεία του δέρματος, όπως επιδερμίδα, χόριο, αιμοφόρα αγγεία, σμηγματογόνοι αδένες.
 3. Η επαναλαμβανόμενη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία είναι πρωταρχικός παράγοντας γήρανσης του δέρματος και συνοδεύεται με τη σταδιακή μείωση της λειτουργίας των επιδερμικών βλαστοκυττάρων, που είναι απαραίτητα για τη συνεχή ανανέωση και επούλωση της επιδερμίδας.
 4. Ολόκληρο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας καταστρέφει την ελαστίνη του δέρματος και προκαλεί σημάδια γήρανσης – πανάδες, δυσχρωμίες, ρυτίδες, ξηρότητα.
 5. Ο αριθμός των ρυτίδων στο πρόσωπό μας είναι και συνάρτηση των συνολικών ωρών έκθεσης στον ήλιο κατά τη διάρκεια της ζωής μας.
 6. Έως 20 χρόνια προσθέτουν στην αντιλαμβανόμενη ηλικία οι κηλίδες του δέρματος.
 7. 80% της ορατής γήρανσης του δέρματος οφείλεται στη UV ακτινοβολία.
 8. 23% των βλαβών από τον ήλιο πραγματοποιείται έως την ηλικία των 18 ετών, προσθέτοντας +10% για κάθε δεκαετία ζωής που ακολουθεί.
 9. 75% της φθοράς από την ηλιακή ακτινοβολία προκαλείται όταν δεν βρισκόμαστε στην παραλία – κατά τη διάρκεια της οδήγησης, ενός περιπάτου ή της ενασχόλησης με τα φυτά.
 10. 80% της UVA ακτινοβολίας φθάνει στο δέρμα ακόμα και τις ημέρες με συννεφιά – είναι ακτινοβολία που διαπερνά τα σύννεφα, αλλά και επιφάνειες, όπως το τζάμι του αυτοκινήτου.
 11. Οι ακτίνες UVB βλάπτουν το δέρμα όλο το χρόνο, καθώς η ανάκλασή τους σε επιφάνειες, όπως το χιόνι, ο πάγος, ακόμα και το τσιμέντο, αυξάνει την αρνητική επίδρασή τους.
 12. 15 λεπτά έκθεσης στις ακτίνες UVB κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και τη χρονική περίοδο μέγιστης έντασης, 11.00 – 15.00, είναι αρκετά για να προκαλέσουν φθορά στο δέρμα.

ΠΡΟΛΗΨΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Χ 12 ΜΗΝΕΣ με ODEIA eco cosmetics

Εμπλουτισμένη με αλόη, βούτυρο καριτέ, χοχόμπα, φυσικούς πολυσακχαρίτες και βιταμίνες Ε & Β5, η αντηλιακή σειρά SunArt της ODEIA βελτιώνει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας ενάντια σε εξωτερικούς παράγοντες (ήλιος/ ξηρότητα), ενώ παράλληλα διατηρεί την ενυδάτωση και την ελαστικότητά της. Ο συνδυασμός αλόης και χοχόμπας μειώνει την εμφάνιση κηλίδων γήρανσης και ρυτίδων, προσδίδοντας λαμπερή όψη.

By |2020-03-13T09:29:49+00:00Μάρτιος 13th, 2020|0 Comments

Leave A Comment

This website uses cookies and third party services. Settings Ok