ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΜΕ ODEIA eco cosmetics

Mε τη θερμοκρασία να πέφτει συνεχώς, το δέρμα μας είναι αυτό που δέχεται πρώτο τα πυρά του χειμώνα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Όσο πέφτει ο υδράργυρος τόσο πέφτουν και τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας μας, με αποτέλεσμα να έχουμε την αίσθηση πως «τραβάει», να την αισθανόμαστε ξηρή και σε κάποιες περιπτώσεις να ξεφλουδίζει.

Αν στις παραπάνω συνθήκες συμπληρώσουμε τον παγωμένο αέρα και τις εναλλαγές της κρύας και ζέστης ατμόσφαιρας στους εσωτερικούς χώρους, εξηγείται εύκολα το σοκ που υφίσταται η επιδερμίδα μας. Προκειμένου να θωρακίσουμε το δέρμα μας κατά τους χειμερινούς μήνες, απαιτείται να επαναπροσδιορίσουμε την καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης, αλλά και να προσέξουμε περισσότερο κάποια σημεία τα οποία συνήθως αμελούμε.

  • Μια μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό ακούγεται ως μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση, ειδικά τα κρύα βράδια του χειμώνα, αλλά δεν είναι. Αποφύγετε τα χρονοβόρα, καυτά αφρόλουτρα και προτιμήστε γρήγορα ντους με χλιαρό νερό -όπως είναι γνωστό, το πολύ ζεστό νερό αλλά και η μεγάλη παραμονή σε αυτό αφυδατώνει την επιδερμίδα.
  • To δέρμα μας μπορεί να δεχτεί καλύτερα τις ευεργετικές ιδιότητες της ενυδατικής κρέμας εάν πρώτα έχει προηγηθεί βαθύς καθαρισμός. Προτιμήστε κάποιο από τα gel της ODEIA eco cosmetics, ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας, και στη συνέχεια εφαρμόστε το Tonic Lotion, το οποίο θα ανοίξει τους πόρους, ώστε να απορροφηθούν όλα τα θρεπτικά συστατικά της ενυδατικής κρέμας.
  • Ιδίως κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η επιδερμίδα σας έχει ανάγκη από πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά κρέμες ενυδάτωσης, όπως αυτές της ODEIA. Στην περίπτωση που ταλαιπωρήστε από μια ήδη ξερή επιδερμίδα, το λάδι Dry Oil Perfect Shine, που είναι κατάλληλο για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα, θα σας ανακουφίσει πραγματικά. Αναμίξτε λίγη ποσότητα με την κρέμα σας ή το foundation σας, μια κίνηση που θα εξασφαλίσει ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

⦁ Το πλούσιο Body Milk ή το Dry Oil Perfect Shine μετά το ντους θα σφραγίσουν την υγρασία που χρειάζεται η επιδερμίδα σας.

  • Τα χείλη ταλαιπωρούνται πολύ από το κρύο. Η λεπτή επιδερμίδα τους χρειάζεται επιπλέον περιποίηση και το θρεπτικό lip balm της ODEIA, που θα σας ανακουφίσει από το τράβηγμα και τη δυσάρεστη αίσθηση.
  • Μην ξεχνάτε τα χέρια σας! Να έχετε πάντα την πλούσια Hand Cream στην τσάντα σας για τακτικές επαλείψεις και μην παραλείπετε την εφαρμογή λίγο πριν τον ύπνο.
By |2020-01-25T14:27:49+00:00Ιανουάριος 25th, 2020|0 Comments

Leave A Comment

This website uses cookies and third party services. Settings Ok