ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ODEIA eco cosmetics

Aν έχετε κάποιο χρόνο στη διάθεση σας αυτό το Σαββατοκύριακο, μήπως πρέπει να εξετάσετε την πιθανότητα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας; Μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της εβδομάδας, πολλές φορές ακόμη και όταν μας δίνεται η πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου, το μυαλό μας είναι ρυθμισμένο να σκέφτεται πως θα το γεμίσει με μια δραστηριότητα, όπως μια έξοδος με φίλους ή μια επαγγελματική υποχρέωση. Αντ’ αυτού, πάρτε τον χρόνο σας -στην κυριολεξία- και αφιερώστε στον εαυτό σας την απόλαυση ενός σπιτικού σπα, με μερικές εύκολες και προσιτές ιδέες.

  • Κάντε ένα ζεστό αφρόλουτρο. Όλο και περισσότερος κόσμος ενδίδει σε μακρά, χαλαρωτικά αφρόλουτρα στην μπανιέρα, ανακαλύπτοντας την ευχαρίστηση που μπορεί να σας χαρίσει μια γεμάτη μπανιέρα με νερό και αρωματικές φυσαλίδες. Εκτός από τον καθαρισμό του δέρματος, ένα αφρόλουτρο θα σας ηρεμήσει και θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το στρες της εβδομάδας.
  • Κανένα αφρόλουτρο δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς την απαραίτητη ενυδάτωση μετά. Χαρίστε στο δέρμα σας τις ευεργετικές ιδιότητες ενός βαθιά θρεπτικού προϊόντος για το σώμα -για καλύτερα αποτελέσματα και πιο εντατική φροντίδα, προτιμήστε το ξηρό λάδι σώματος Dry Oil Perfect Shine της ODEIA eco cosmetics, που θα απογειώσει την εικόνα της επιδερμίδας και θα τη διατηρήσει νεανική και ελαστική.
  • Εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι χαλαρώνετε στην μπανιέρα για να εφαρμόσετε την AntiStress Face Mask με δραστικά συστατικά, τα οποία ενισχύουν την λάμψη και την φωτεινότητα της επιδερμίδας, βελτιώνουν την ομοιομορφία της και τη θωρακίζουν με όλα τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία ώστε να αντισταθεί αποτελεσματικά στην φθορά που προκαλεί το στρες. Αν σας είναι δύσκολο να βρείτε τον χρόνο που χρειάζεται ώστε να δράσει το προϊόν αποτελεσματικά, τόσο εύκολο θα σας φανεί όταν χαλαρώνετε μέσα στο νερό.
  • Κοιμηθείτε. Ξαπλώστε λίγο νωρίτερα απ΄ότι συνήθως και θυμηθείτε την ξεχασμένη πολυτέλεια ενός 9ωρου, αναζωογονητικού ύπνου. Αν σκεφτόσασταν να κλείσετε το βράδυ σας με ένα ποτήρι κρασί, αλλάξτε το περιστασιακά με ένα αφέψημα, καθώς το αλκοόλ, εκτός την κατακράτηση που κάνει, εμποδίζει τον οργανισμό να ξεκουραστεί.
By |2019-11-23T16:33:23+00:00Νοέμβριος 23rd, 2019|0 Comments

Leave A Comment

This website uses cookies and third party services. Settings Ok