ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ ΜΕ ODEIA eco cosmetics

Ένα φυσικό φαινόμενο, η ορμονική γήρανση, σηματοδοτεί και μια σειρά από αλλαγές στην όψη και υφή του δέρματος. Τα πρώτα μηνύματα φτάνουν νωρίτερα. Γύρω στα μέσα περίπου της δεκαετίας των 40 –ή και νωρίτερα για κάποιες γυναίκες, όταν ξεκινούν οι ορμονικές αλλαγές πριν την εμμηνόπαυση- κάποια σημάδια που διακρίνουμε στο δέρμα, μας προειδοποιούν για τα νέα δεδομένα τα οποία πρόκειται να ακολουθήσουν. Η τάση για ολοένα και περισσότερες κηλίδες στο τέλος του καλοκαιριού, η έντονη αφυδάτωση και η τραχιά υφή, μαζί με το θαμπό χρώμα που ξαφνικά αλλοιώνει την όψη, αποτυπώνουν την αντίδραση του δέρματος στις εσωτερικές αλλαγές που συμβαίνουν στον οργανισμό. Στο κατώφλι των 50 χρόνων, έρχεται η στιγμή που η εμμηνόπαυση είναι πλέον γεγονός. Να την αποτρέψουμε, είναι δύσκολο. Αν όμως γνωρίζουμε τις αλλαγές που επιφέρει, μπορούμε, τουλάχιστον, με τη σωστή περιποίηση, να καθυστερήσουμε την εμφάνισή τους, να μειώσουμε την έντασή τους και γιατί όχι, σε ένα ποσοστό να τις αναστρέψουμε.

  1. Αρχικά, σημαντικό κομμάτι της φροντίδας μας είναι η διατροφή. Είναι λοιπόν αναγκαίο να διατηρήσουμε τη διατροφή σε εξαιρετικό επίπεδο και να εξασφαλίσουμε ότι αυτή περιλαμβάνει σημαντικές ουσίες όπως η βιταμίνη C και D, ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος.
  2. Καθώς μεγαλώνουμε μπορεί να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε ότι το δέρμα μας γίνεται πιο ευαίσθητο: αρώματα, make up, ουσίες που σε νεότερη ηλικία δεν μας ενοχλούσαν τώρα μπορούν να επιδρούν πολύ αρνητικά στο δέρμα μας. Χρειαζόμαστε ένα απαλό και εκλεπτυσμένο προϊόν καθαρισμού προσώπου που δεν εξαντλεί τo δέρμα, δεν το αφήνει πολύ στεγνό και μας κρατά μακριά από ουσίες που μπορούν να το ερεθίσουν, όπως το άρωμα. Ιδανικό είναι το Triple Action Micellar Foam της ODEIA eco cosmetics. Μπορεί να απομακρύνει τους ρύπους, το make up, καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα ενώ παράλληλα ενυδατώνει και προστατεύει από ενοχλήσεις.
  3. Κατά την εμμηνόπαυση υπάρχει σημαντική μείωση παραγωγής κολλαγόνου, οπότε θα πρέπει με κάποιο τρόπο να υποστηρίξουμε αυτή τη ρύθμιση της επιδερμίδας μας, που πλέον υπολειτουργεί. Κι αυτό θα το κάνουμε ενυδατώνοντάς τη με την Botox Effect Day Cream. Το μυστικό της βρίσκεται στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει, το οποίο δεσμεύει την υγρασία του προσώπου μας, κάνοντας την επιδερμίδα μας να δείχνει πάντα φρέσκια και νεανική.
  4. Καθώς το δέρμα μεγαλώνει, γίνεται και πιο απαιτητικό, οπότε μετά την ενυδάτωση χρειάζεται ένα extra boost, που θα επιτευχθεί με το Botox Effect Serum. Ο ορός ημέρας της ODEIA eco cosmetics, με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, θα καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες που επιταχύνουν τη γήρανση και θα ενισχύσει τη ρουτίνα ομορφιάς σας με όλη την απαραίτητη εντατική ενυδάτωση.
  5. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η επιδερμίδα μας έχει πάντα ανάγκη από προστασία ενάντια στον ήλιο, πόσο μάλλον στην εμμηνόπαυση που είναι ακόμα πιο ευαίσθητη. Το Sun Art 30 γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, καθώς προσφέρει φυσική προστασία, αναζωογονεί, τονώνει και ενυδατώνει το ξηρό και ερεθισμένο από τον ήλιο δέρμα.
By |2019-11-14T11:07:41+00:00Νοέμβριος 14th, 2019|0 Comments

Leave A Comment

This website uses cookies and third party services. Settings Ok