ΕΛΙΑ: Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

Η ελιά, το θαυματουργό δώρο της Αθηνάς στους Έλληνες και το βασικότερο συστατικό της μεσογειακής διατροφής, είναι ένας καρπός που αγγίζει τα όρια του “μαγικού”. Το ελαιόλαδο είναι το κορυφαίο ανάμεσα στις πιο ωφέλιμες τροφές του πλανήτη, ενώ στα συστατικά του –εκτός από τα θρεπτικά “λιπαρά”– περιλαμβάνονται άλλες εξακόσιες ευεργετικές ιδιότητες, των οποίων δεν έχουν μελετήσει ακόμα πλήρως. Πλούσιο σε βιταμίνες και προβιταμίνες (Α, D και Ε), μέταλλα όπως το σελήνιο και μια ολόκληρη γκάμα αντιοξειδωτικών, προστατεύει τα κύτταρα μας από το οξειδωτικό στρες, το ενεργό οξυγόνο και τις ελεύθερες ρίζες.

Οι λαοί της Μεσογείου το είχαν σε τεράστια εκτίμηση χιλιάδες χρόνια πριν, ενώ  όλος ο αρχαίος κόσμος, από τους Αιγύπτιους ως τους Ρωμαίους,  το χρησιμοποιούσε πέρα από τροφή σαν φάρμακο και καλλυντικό. Αυτοί όμως που είχαν αναπτύξει πραγματική εμμονή με το ελαιόλαδο ήταν οι αρχαίοι Έλληνες. Αθλητές και πολεμιστές το άπλωναν μετά το μπάνιο στο σώμα τους πιστεύοντας ότι τους θεραπεύει, μαλακώνει τους μύες, καταπραΰνει τα χτυπήματα, διατηρεί τον οργανισμό στη σωστή θερμοκρασία και τον προστατεύει.

Σήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη ανακαλύπτουν εκτός από τις διατροφικές αξίες του ελαιόλαδου και τις καλλυντικές του ιδιότητες. Η ODEIA eco cosmetics εκμεταλλεύεται αυτές τις ιδιότητες και έχει συμπεριλάβει το ελαιόλαδο σε 5 σημαντικά προϊόντα για την καθημερινή σας περιποίηση:

Πρόσωπο:

  • Καθαρισμός με Triple Action Micellar Foam: Το ελαιόλαδο που περιέχει διαλύει τη σύσταση των περισσότερων προϊόντων μακιγιάζ, τα οποία βγαίνουν εύκολα χωρίς να ταλαιπωρείται το δέρμα και αφήνοντας το λαμπερό.
  • Ενυδάτωση με Triple Action Cream Gel: Το ελαιόλαδο ανοίγει τους πόρους, με αποτέλεσμα να απελευθερώνεται ευκολότερα το σμήγμα.
  • Αντιγήρανση με την Time Rewind Night Cream, καθώς το ελαιόλαδο μαλακώνει τις ρυτίδες και τις ουλές.

Χέρια: Απλώστε έπειτα από κάθε πλύσιμο χεριών μια πολύ μικρή ποσότητα της Hand Cream με ελαιόλαδο στα χέρια και τα νύχια σας για απόλυτη ενυδάτωση.

Φτέρνες: Περιποιηθείτε τις φτέρνες σας με ειδική πέτρα και στη συνέχεια βάλτε γενναιόδωρη ποσότητα από το Body Milk της ODEIA πριν κοιμηθείτε. Φορέστε κάλτσες και αφήστε το γαλάκτωμα να δράσει όλη νύχτα.

 

Περισσότερα προϊόντα ODEIA με ελαιόλαδο:

  • Pure protection face cream
  • Pure protection eye cream
  • Oil balancing face cream
  • Total care conditioner
  • Sunart30
By |2019-10-25T10:02:19+00:00Οκτώβριος 25th, 2019|0 Comments

Leave A Comment

This website uses cookies and third party services. Settings Ok