ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Το καθαρό, υγιές δέρμα είναι το Α και το Ω της ομορφιάς. Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης μας και το περιποιημένο δέρμα ο καμβάς της φυσικής μας ομορφιάς. Έχετε ακούσει πολλές φορές για τα οφέλη του καθαρισμού, γνωρίζετε όμως τους βασικούς κανόνες και τα βήματα που πρέπει να ακολουθείτε;

Καταρχάς ας καταστήσουμε σαφές ότι πρέπει να καθαρίζετε την επιδερμίδα σας πρωί και βράδι. Το πρωί, ακόμη και αν τη νιώθετε ξηρή, για να απομακρύνετε ότι έχει εκκριθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το βράδι, ακόμη και αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει προϊόντα μακιγιάζ, για να διώξετε όλους τους ρύπους και τις τοξίνες.

Αν πάτε για ύπνο φορώντας foundation ή αφήνοντας οποιαδήποτε άλλη ακαθαρσία, το δέρμα δεν αναπνέει και υποφέρει, ενώ παράλληλα δυσκολεύει η διαδικασία ανανέωσης κυττάρων, δηλαδή η ανάπτυξη νέου δέρματος. Έχετε επίσης υπόψη σας ότι οποιοδήποτε προϊόν και να εφαρμόσετε σε μη καθαρό δέρμα, δεν θα καταφέρει να απορροφηθεί, αλλά θα «καθίσει» επάνω στους ρύπους.

Η επιλογή του κατάλληλου καθαριστικού είναι πολύ σημαντική για την υγεία της επιδερμίδας σας. Είναι απαραίτητο να μη χρησιμοποιούμε ποτέ πολύ σκληρά σαπούνια γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα και να εντείνει τα προβλήματα του προσώπου μας που προσπαθούμε να επιλύσουμε. Αντίθετα, προτιμούμε ήπια καθαριστικά που σέβονται τη σύνθεση της επιδερμίδας μας, και τι πιο ήπιο από τα φυσικά καθαριστικά της ODEIA eco cosmetics;

  • Το gel καθαρισμού Rinse off Cleansing Gel είναι κατάλληλο για κανονικές επιδερμίδες. Καθαρίζει σε βάθος, αφαιρώντας ακόμα και το έντονο μακιγιάζ ενώ διατηρεί τη φυσική σύσταση του προσώπου και την προστατεύει.
  • Τα πρόσωπα με λιπαρότητα και τάση για ακμή έχουν ανάγκη το Triple Action Cleansing Gel, το οποίο καθαρίζει ενώ περιορίζει την παραγωγή λιπαρότητας και την έκκριση σμήγματος, χωρίς όμως να το ξηραίνει.
  • Ο αφρός καθαρισμό Triple Action Micellar Foam απευθύνεται σε ώριμες και ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς, εκτός από βαθύ καθαρισμό, προσφέρει τόνωση και βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, ενώ παράλληλα καταπραΰνει και αναζωογονεί.

Αφιερώστε μερικά λεπτά κάνοντας ήπιο μασάζ με κυκλικές κινήσεις με το gel ή τον αφρό και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Στη συνέχει να ξεβγάζετε το πρόσωπο σας πάντα με χλιαρό νερό και ποτέ με καυτό, γιατί κάτι τέτοιο θα το ξηράνει. Να έχετε τη δική σας μαλακή πετσέτα ή ένα κουτί με χαρτομάντηλα και να σκουπίζεστε με μαλακές, ταμποναριστές κινήσεις, ιδιαίτερα εάν έχετε σπυράκια και ερεθισμούς. Μια τραχιά πετσέτα μπορεί να συμβάλλει σε μια έξαρση.

Μετά τον βραδινό καθαρισμό σας, προτείνεται να εφαρμόσετε την Tonic Lotion της ODEIA, η οποία θα συσφίξει τους πόρους και θα σας απαλλάξει από την άτονη και θαμπή επιδερμίδα το πρωί.

Μετά το πλύσιμο του προσώπου η αποτελεσματικότητα των καλλυντικών σας προϊόντων θα είναι στον μέγιστο βαθμό, οπότε ολοκληρώστε μια ενυδατική κρέμα και ένα serum από την γκάμα της ODEIA.

 

Πάντα να θυμάστε ότι ο συστηματικός καθαρισμός:

  • Κάνει το δέρμα πιο λείο και λαμπερό
  • Καθυστερεί την εμφάνιση ρυτίδων
  • Μειώνει τα σημάδια κούρασης
By |2019-10-18T08:18:22+00:00Οκτώβριος 18th, 2019|0 Comments

Leave A Comment

This website uses cookies and third party services. Settings Ok