ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ODEIA ECO COSMETICS!

Αυτό που κάνει μία γυναίκα να νιώθει φανερά ανανεωμένη και όμορφη είναι τα υπέροχα μαλλιά. Για να παραμείνουν ή να ξαναγίνουν υγιή και λαμπερά πρέπει να τα φροντίζετε σωστά όλο τον χρόνο, και ειδικά την περίοδο που διανύουμε. Αυτό γιατί, από τη μια έχουν υποστεί αρκετή ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια του χειμώνα με χτενίσματα και πιστολάκι, και από την άλλη πρέπει να τα προετοιμάσουμε για την επόμενη δύσκολη – για τα μαλλιά μας – εποχή, το καλοκαίρι.

Είναι σημαντικό να δώσετε στα μαλλιά σας ό,τι χρειάζονται. Όποια κι αν είναι η ανάγκη των μαλλιών σας κάθε φορά, αυτό που σίγουρα χρειάζονται είναι μια καλή περιποίηση πριν το λούσιμο που θα δώσει θρέψη σε βάθος από τη ρίζα μέχρι τα μήκη και στη συνέχεια θα διορθώσει τη ζημιά στο χρώμα και τη λάμψη του. Ξεκινήστε λοιπόν με το Dry Oil Perfect Shine, το οποίο θα εφαρμόσετε σε όλο το μήκος των μαλλιών σας πριν τα λούσετε.  Ένα καλό tip, που λειτουργεί πάντα, είναι να τυλίξετε μια πετσέτα –μπορεί πριν να την έχετε βρέξει με ζεστό νερό- στο κεφάλι σας όση ώρα το λάδι ενεργεί. Αυτό θα μεγιστοποιήσει τα οφέλη της, καθώς η ζέστη θα βοηθήσει τους θύλακες της τρίχας να αξιοποιήσουν τα συστατικά της καλύτερα.

Μην κάνετε το λάθος να επαναπαυτείτε βλέποντας την ποιότητα των μαλλιών σας να αρχίζει να επανέρχεται στην υγιή της κατάσταση. Η επανόρθωση χρειάζεται χρόνο. Εντάξτε τη χρήση του Dry Oil Perfect Shine στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας.

Το επόμενο βήμα σας είναι το σαμπουάν, και είναι σημαντικό να επιλέξουμε ένα που να έχει τα ιδανικά ενεργά συστατικά, τα οποία θα προστατεύσουν το τριχωτό της κεφαλής και θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά μας. Η πρόταση της ODEIA eco cosmetics, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το Nourishing Shampoo, με μήλο και σταφύλι. Επανορθώνει τα ξηρά και κατεστραμμένα, από τις βαφές και το πιστολάκι, μαλλιά. Κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά, πιο δυνατά και απαλά στο άγγιγμα, ενώ παράλληλα εμποδίζει τη δημιουργία ψαλίδας και το σπάσιμο της τρίχας.

Γιατί όμως το Nourishing Shampoo είναι ιδανικό;

Η απάντηση βρίσκεται στα συστατικά του, το μήλο και το σταφύλι.

Η αντιοξειδωτική δράση του σταφυλιού επανορθώvει και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής, γεγονός που ενθαρρύνει την ανάπτυξη των μαλλιών μας. Παράλληλα, η βιταμίνη Ε και το λινελαϊκό οξύ, που βρίσκονται στο έλαιο σταφυλιού, καθαρίζουν και ενισχύουν τα ωοθηλάκια. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά μας είναι ισχυρά και υγιή και είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν ή να πέσουν.

Το εκχύλισμα μήλου είναι εξαιρετικά πλούσιο σε ενεργά συστατικά. Η πηκτίνη και τα άλφα υδροξέα που περιέχει, ενισχύουν τη αναζωογόνηση των μαλλιών μας. Έχει επίσης αποδείχθηκε οι πολυφαινόλες του μήλου προάγουν την ανάπτυξη νέων τριχών, κάνοντας τα μαλλιά μας πλουσιότερα και δίνοντάς τους όγκο. Είναι ένα εξαιρετικό συστατικό για τα ξηρά και ώριμα μαλλιά.

 

Ό,τι αγαπάμε και φροντίζουμε σωστά μας ανταμείβει με καλά αποτελέσματα. Αλλά κανένα αποτέλεσμα δεν είναι πιο εμφανές, τόσο σε εσάς, όσο και στους γύρω σας, από τα υπέροχα μαλλιά σας.

By |2019-04-19T14:03:33+00:00Απρίλιος 9th, 2019|0 Comments

Leave A Comment

This website uses cookies and third party services. Settings Ok