ΣΒΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΑΝΑΔΕΣ!

Το πρόσωπό μας είναι ο καθρέφτης της υγείας μας! Και μια υγιής επιδερμίδα παράγει τη σωστή ποσότητα μελανίνης, η οποία είναι υπεύθυνη για το σοκολατένιο χρώμα που αποκτούμε μετά την έκθεση στον ήλιο. Ωστόσο, η υπερβολική ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει και δυσχρωμίες στο πρόσωπό μας, τις λεγόμενες πανάδες. Αυτό συμβαίνει γιατί η διαδικασία παραγωγής μελανίνης διαταράσσεται, με αποτέλεσμα ορισμένα σημεία της επιδερμίδας μας να παρουσιάζουν αυξημένη ποσότητα μελανίνης. Πολλές φορές όμως, αιτία για πανάδες μπορεί να είναι επίσης η ηλικία, η κληρονομικότητα, ορμονικές διαταραχές κ.α.

Τρόπος αντιμετώπισης

Ένα πρόσωπο με τάση για πανάδες χρειάζεται μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική περιποίηση. Αρχικά, όπως αναφέρθηκε, βασική αιτία των πανάδων είναι η υπεριώδης ακτινοβολία. Συστήνεται, λοιπόν, η χρήση σωστού αντηλιακού καθημερινά, ακόμα και τον χειμώνα. Η SunArt 30 Face Cream της ODEIA eco cosmetics είναι μια καλλυντική αντηλιακή κρέμα με φυσικά φίλτρα. Η ειδική σύνθεσή της  προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο. Είναι ιδανική για ευαίσθητες και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Επόμενο βήμα στην περιποίησή μας είναι ο βαθύς καθαρισμός  του προσώπου μας με τον Triple Action Micellar Foam από λεμόνι και βασιλικό τριαντάφυλλο. Ιδανικός και για ντεμακιγιάζ, ο αφρός καθαρίζει σε βάθος και μειώνει την εμφάνιση των πόρων. Τονώνει, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και εξισορροπεί την παραγωγή μελανίνης. Δίνει λάμψη και ζωντάνια στο πρόσωπό μας!

Ολοκληρώνουμε την περιποίησή μας με την Brightening Cream της Sensitive σειράς. Μια καινοτόμα υδρο-κρέμα που διορθώνει τον υπερχρωματισμό ενώ παράλληλα φωτίζει και ενοποιεί εμφανώς την όψη της επιδερμίδας μας. Προσφέρει μια ιδανική χροιά αναζωογόνησης στο δέρμα και αποτρέπει τη μελλοντική εμφάνιση κηλίδων στα σημεία που προϋπήρχαν. Η μαργαριταρένια της υφή δίνει έντονη λάμψη, φρεσκάδα και γλαφυρότητα στο πρόσωπό μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι χάρη στη φυσική δομή της χωρίς συνθετικά συστατικά, η Brightening Cream από την ODEIA eco cosmetics είναι απόλυτα ασφαλής και για χρήση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κι επειδή, ως γνωστόν, η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, καλό θα ήταν να μη περιμένουμε μέχρι οι πανάδες να μας χτυπήσουν την πόρτα αλλά να αποκλείσουμε κάθε πιθανότητα εμφάνισής τους με προληπτική χρήση της Brightening Cream, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε το αντηλιακό μας!

 

Για να έχουμε το λαμπερό πρόσωπο που μας αξίζει, ODEIA!

By |2019-04-19T14:04:40+00:00Νοέμβριος 16th, 2018|0 Comments

Leave A Comment

This website uses cookies and third party services. Settings Ok