Η ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ!

Το πρόβλημα της φθειρίασης πολλές φορές μας στερεί αρκετό από τον ενθουσιασμό της νέας σχολικής χρονιάς. Η παρουσία ψειρών στο κεφάλι των παιδιών μας είναι κάτι που μας δυσαρεστεί, καθώς είναι ένα πρόβλημα που προκαλεί δυσφορία και έντονη ενόχληση, ενώ η αντιμετώπισή του συχνά απαιτεί κόπο και χρόνο. Το χειρότερο όμως είναι ότι τα περισσότερα προϊόντα αντιμετώπισης των ψειρών που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν φαρμακευτικές ουσίες αρκετά επιβλαβείς, πόσο μάλλον για ένα μικρό παιδί. Επειδή όμως η ομάδα της ODEIA eco cosmeticsγνωρίζει την αγάπη σας για τα παιδιά σας και την ανάγκη κάθε γονιού να προσφέρει στο παιδί του το καλύτερο, προχώρησε στη δημιουργία δύο προϊόντων κατά των ψειρών, εντελώς ασφαλή, χωρίς φαρμακευτικές ουσίες και άλλα επιβλαβή συστατικά.

1 .Anti-Lice Solution      

To Anti-Lice Solution είναι ένα σπρέι για πρόληψη και προστασία του τριχωτού της κεφαλής από τις ψείρες, με εκχυλίσματα από τεϊόδεντρο και γεράνι, φυτά με φυσική εντομοαπωθητική δράση. Το Anti-Lice Solution Spray πνίγει τις ψείρες προκαλώντας ασφυξία, ενώ ταυτόχρονα τις αφυδατώνει από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Καταπραΰνει τον κνησμό και τους ερεθισμούς, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και διευκολύνει στο χτένισμα. Εφαρμόζουμε το Anti-Lice Solution στα μαλλάκια των παιδιών μας  και προληπτικά, καθώς η εντομοαπωθητική του δράση κρατάει μακριά ψείρες και κόνιδες.

2. Anti-Lice Shampoo

Το Anti-Lice σαμπουάν της ODEIA eco cosmetics αποτρέπει και αντιμετωπίζει τα πρώτα στάδια της επιμόλυνσης του τριχωτού από ψείρες, ενώ προσφέρει παράλληλα ενυδάτωση και απαλότητα στα μαλλιά, διευκολύνοντας το χτένισμα. Έχει ήπια αντισηπτική και αντιοξειδωτική δράση ενώ είναι ιδανικό για χρήση καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Προστατεύουμε το παιδί μας από  ανεπιθύμητους επισκέπτες και του εξασφαλίζουμε μια ξέγνοιαστη σχολική χρονιά με ODEIA eco cosmetics!

 

Καλή αρχή!

By |2019-04-19T14:04:46+00:00Σεπτέμβριος 30th, 2018|0 Comments

Leave A Comment

This website uses cookies and third party services. Settings Ok